Over Jolanda

Ik ben Jolanda van der Horst, het gezicht achter BLiiD Fotografie. ‘Bliid’ is Fries en betekent blij. En dat is nu precies mijn doel: foto’s maken waar jij blij van wordt.

Mijn achtergrond ligt in de hulpverlening. Ik heb 10 jaar gewerkt bij verschillende instellingen in de psychiatrie, gehandicaptenzorg en bij justitie. Maar ik miste iets.

Fotografie is de rode draad in mijn leven. Ik krijg energie van het contact met geportretteerden en de mooie resultaten. Kostbare momenten wil ik vastleggen en tastbaar maken. Dit kunnen gelukzalige momenten zijn, maar ook verdrietige gebeurtenissen.

Tijdens mijn fotosessies staat een ontspannen sfeer centraal. Ik denk graag in mogelijkheden en kleur graag buiten de lijnen. Ik zorg dat jij blij bent met je foto’s. Sta jij binnenkort voor mijn lens?